Általános szerződési feltételek

a Turbopizza – https://turbopizza.hu címen működtetett – webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan


Megrendelők által a https://turbopizza.hu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Turbopizza étterem közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák. 


I. Webáruház adatai:


a https://turbopizza.hu webáruház üzemeltetője a Supla Kft.

Székhely: 6723, Szeged, Csongrádi sgt 89.

Adószám: 25364893-2-06


Ügyfélszolgálat: 

telefonon: az adott étterem telefonszámán 

e-mail: [email protected]


II. A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései


II.1. Regisztráció a https://turbopizza.hu webáruházba:

első lépésként szükséges a regisztráció, amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Ez a Megrendelő részéről történő jóváhagyás előfeltétele annak, hogy a webáruházban rendelést tudjon leadni a regisztrált adatok szerint.


II. 2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

amennyiben már korábban regsztrálta magát a Megrendelő, akkor a honlap nyitóoldalán a belépés menüpont alatt lévő mezőn keresztül megnyíló felületen a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás után lehet a rendelési felületre belépni. A rendelési folyamatról segítséget nyújt az eligazodásban az itt található Rendelési útmutató.


II.3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

a webáruházban az ‘Étlap’ szövegre kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Turbopizza közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót, és a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve fölötti jobb sarokban találhatók az árak.


II.4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

a kosár tartalmának kívánt összeállítása után a 'Fizetés' gombra kattintással felületen van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott, melyek közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, valamint étkezési utalvánnyal lehet fizetni. A web áruházban lehetőség van elektronikus úton bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA, American Express) történő fizetési tranzakcióra. 

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

Amíg a banktól nem érkezik meg a pénzügyi teljesítés igazolása, addig a megrendelés függőben marad, továbbításra nem kerül, a Megrendelő visszaigazoló emailt kap. A fizetési mód kiválasztását követően a 'Folytatás' mezőre kattintva a 'Rendelés véglegesítése' felületen mód nyílik a megrendelés tartalmának, és a szállítási cím adatainak ellenőrzésére, majd a 'Megrendelés elküldése' gombra kattintva történik a megrendelés. Módosítási szándék esetén a bármelyik menüpontra kattintva módosítható a megrendelés tartalma, mielőtt véglegesen elküldésre kerül. A kosárra vonatkozó minimális rendelési érték 800 Ft/ rendelés. II.5. Megrendelés visszaigazolása:

A Turbopizza a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a megérkezettnek, amikor az a Turbopizza, és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a rendelést fogadó adott étterem telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról.


II.6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

a rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 50-60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.


II.7. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy személyesen tehet meg az adott étterem telefonszámán, vagy írásban az [email protected] email címen.


II.8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

a "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak. 


II.9. Írásbeliség:

a megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Turbopizza nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.


III. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni: 

e-mail: [email protected]

telefon: az adott étterem telefonszámán jelezhető a reklamáció

Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik.


IV. Kedvezmények, akciók

A diákkedvezmény promócióban nyújtott 10% kedvezmény a teljes vételárra vonatkozik. Kizárólag a helyben fogyasztott, illetve az üzletünkben átvett rendelésekre vonatkozik.

A 32 = 28 promócióban nyújtott kedvezményes ár minden esetben a webáruházban megjelölt ételekre vonatkozik. Időszakosan változó ételek kerülnek akciózásra.